Cârjan a semnat cu FC Botoșani! Șfaițer mai vrea să facă încă 3 transferuri

12 Jul. 2012, 13:24 Bursa transferurilor
Cârjan a semnat cu FC Botoșani!** Șfaițer mai vrea să facă încă 3 transferuri

Fostul jucător al formației Dunărea Galați, George Cârjan (foto) a ajuns la un acord cu FC Botoșani. Sosit ieri la Botoșani, atacantul în vârstă de 24 de ani va evolua astăzi pentru prima dată în culorile roș-alb-albastre.

„Avem nevoie de un jucător de gura porții, iar el se încadrează în tipul acesta de atacant. Nu-i va fi ușor. Sper ca împreună cu el și cu ceilalți jucători transferați în această vară să reușim să punem la punct mai repede relațiile de joc și să pornim cât mai bine”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, pentru fcbotosani.ro.

Născut pe 7 noiembrie 1988, Cârjan a fost golgheterul echipei gălățene în ediția de campionat 2010 – 2011 cu 12 reușite.

Șfaițer mai vrea trei jucători

După ce transferul lui Adrian Viciu a intrat în impas, deși acesta și-a dat acordul verbal asupra termenilor contractului pe care urma să îl semneze cu FC Botoșani, conducerea clubului mai caută să transfere trei jucători până la debutul noii ediții de campionat.

„Nu mă mai intereseaza Viciu, nu vrea să mai spun altceva. Nu știu poate se va mai face transferul. O să mai aducem un portar, un atacant și un mijlocaș și cam atât”, a precizat Șfaițer pentru site-ul oficial al clubului moldovean.

Sezonul competitional 2012 – 2013 debutează pe 18 august, iar țintarul se va trage la sorți pe 1 august.

Foto: Ionatan ȚUȚU

12 Jul. 2012, 13:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă