Câju, spre Astra

05 Jul. 2009, 19:12 Bursa transferurilor
Câju, spre Astra

După ce  a ratat transferul la Amkar Perm, atacantul echipei CSM Rm. Vâlcea, Enache Câju are oferte de la Astra Ploiești și Unirea Alba Iulia.

 

Dezamăgit de eșecul tratativelor cu rușii de la Amkar, golgheterul CSM-ului, Enache Câju a revenit pe moment în Zăvoi, însă continuă să spere la un transfer. Două noi-promovate în Liga I, Astra Ploiești și Unirea Alba Iulia și-au manifestat interesul pentru atacantul vâlcean, însă întârzie să trimită o ofertă concretă în Zăvoi.

 

„Antrenorul de la Astra, Ion Moldovan mă vrea la Ploiești și după ce m-am întors din Austria, am vrut să merg direct în cantonamentul lor, dar domnul Verigeanu mi-a cerut să revin în Zăvoi. M-am întors, pentru că sunt încă jucătorul CSM-ului. Eu nu vreau neapărat să plec în altă parte, dar conducerea clubului mi-a explicat franc că nu mai sunt bani la club, așa că nu am încotro. Șefii clubului mi-au spus că mai discută despre transferul meu și cu Unirea Alba Iulia. Voi merge unde este mai bine pentru club și pentru mine, sper să se rezolve cât mai repede situația mea. Nu cred că sunt șanse să rămân la Vâlcea”, a spus Enache Câju.

 

În sezonul trecut, Enache Câju a evoluat în 32 de partide pentru alb-albaștrii, marcând 15 goluri.

 

 

articol scris de Adi Georgescu
 

05 Jul. 2009, 19:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă