Câju, dorit de „U”! „E o ofertă tentantă”

21 Jul. 2009, 22:02 Bursa transferurilor
Câju, dorit de „U

Al treilea golgheter al ligii secunde în sezonul trecut a fost ofertat de Ioan Mărginean, dar „șepcile roșii” vor avea lupte grele cu Astra și Pandurii pentru semnătura atacantului de 26 de ani.

Universitatea nu se mai satură de transferuri. Chiar dacă au adus 11 jucători noi și tratează și cu fundașul Cuciula, clujenii vor să-i mai aducă lui Palilla un atacant, care să rezolve ineficacitatea din avanposturile „șepcilor”. Enache Câju este ultimul jucător pe care au pus ochii oficialii lui „U”. Atacantul a marcat 14 goluri în sezonul trecut pentru CSM Râmnicu Vâlcea și a fost aproape de Europa League în această vară, când a fost dorit de Amkar Perm, dar până la urmă nu a ajuns la niciun acord cu rușii.

 

„Am primit un telefon de la domnul Ioan Mărginean, de la Cluj. Mi-a spus că acolo se pun bazele unei echipe puternice și pare o ofertă tentantă. I-am spus însă să vorbească cu impresarul”, a recunoscut Câju.

 

Atacantul care a evoluat și pentru Gloria Bistrița nu duce lipsă de oferte în această vară. Astra și Pandurii l-ar vrea și ele pe jucătorul pentru care CSM Râmnicu Vâlcea a fixat un preț de aproximativ 100.000 de euro.

 

„Am mai vorbit cu cei de la Astra și cu cei de la Târgu Jiu. Nu vreau neapărat să joc în Liga I. Voi merge acolo unde voi considera că va fi mai bine, atât din punct de vedere financiar, cât și al performanțelor sportive”, a mărturisit Câju.

11 jucători a transferat „U” până acum: Huțan, Oltean, Iacob, Nițu, Bușcă, Bucșa, Voican, Rareș Stan, Baiano, Danciu și Negură

100 de mii de euro este suma pe care șefii alb-negrilor ar trebui să o plătească pentru transferul lui Câju

 

21 Jul. 2009, 22:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă