Victor Pițurcă e de acord ca „FC U Craiova” să joace pe „Ion Oblemenco”: „Și suporterii ei au contribuit la acest stadion”. Mititelu nu crede: „E o vrăjeală! Nu el a distrus adevărata Universitatea Craiova?”

Marius ANGHEL 03 Sep. 2019, 19:17 Stiri

La conferința de presă în care a fost prezentat oficial ca antrenor al Universității Craiova, Victor Pițurcă (63 de ani) și-a spus punctul de vedere și despre posibilitatea ca echipa lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, care activează în Liga 3 și își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, să joace pe cel mai mare stadion din Bănie.

 

„Eu sunt de acord în totalitate. Această echipă este susținută de suporteri, care și ei au contribuit la acest stadion. Deci nu văd niciun impediment de a nu juca pe acest stadion. Dacă oamenii își plătesc chiria, nu văd nicio problemă. Ei preferă să țină cu o echipă. Cei care ne susțin pe noi, ne iubesc pe noi. Eu aș vrea să conlucreze împreună. Nu văd niciun împediment”, a spus Pițurcă, care a antrenat, pentru 14 meciuri, între 2010 și 2011, fosta echipă a lui Adrian Mititelu, despărțirea neavând loc în condiții amiabile.

Autoritățile locale din Craiova, care susțin echipa din Liga 1, îi interzic celei finanțate de Adrian Mititelu să joace pe noul „Ion Oblemenco”. Aceasta din urmă ar trebui să promoveze în prima ligă pentru a putea evolua pe noua arenă.

Mititelu nu crede însă în vorbele lui Victor Pițurcă și spune că fostul selecționer este vinovat pentru actuala situație din fotbalul craiovean, care dă două U Craiova.

„E o vrăjeală! El zice asta pentru suporteri, dar spune una și gândește alta, să fim serioși! Nu domnul Pițiurcă e cel care a pus la cale toată această nenorocire? Nu el e cel care a distrus Universitatea Craiova? Nu el, Rotaru și Olguța Vasilescu au pus la cale planul de distrugere a Universității Craiova? E o diversiune. Sunt vorbe frumoase pentru suporterii adevăratei Universitatea, dar știți că am fost refuzat într-un mod barbar! De asta am și luat hotărârea să-mi fac stadion, vă dați seama la ce s-a ajuns? Joc de un an și jumătate la Severin, am fost izgoniți din oraș! Amintiți-vă cum am fost dați afară de pe „Oblemenco” în 2013, de pe locul unde am investit bani!”, a spus Mititelu pentru gsp.ro.

Marius ANGHEL 03 Sep. 2019, 19:17 Stiri
Pe aceeași temă