Buziuc, așteptat de rapidiști să se alăture lotului în cantonamentul de la Poiana Stampei: „Am împușca doi iepuri dintr-o lovitură”

Buziuc, așteptat de rapidiști să se alăture lotului în cantonamentul de la Poiana Stampei:**

După o săptămână de antrenamente în localitate, perioadă în care au efectuat și vizita medicală, fotbaliștii Rapidului sunt pregătiți pentru stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri, care va începe luni.

„Sunt fericit că toți jucătorii au răspuns cu bine la efort, îmbucurător fiind că toți fotbaliștii care au intrat în vacanță cu probleme medicale, este vorba de Florin Plecanciuc, Răzvan Bâgu și Valeriu Tiron, se pot antrena acum la potențialul maxim”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Sucevenii speră ca în cel mai scurt timp să perfecteze și împrumutul atacantului Alex Buziuc de la Gaz Metan Mediaș. „Buziuc este un fotbalist pe care îl știm foarte bine din perioada în care activa la Sporting. Are avantajul că este sucevean get-beget, se află într-o relație de prietenie cu majoritatea fotbaliștilor rapidiști, așa că nu va avea nevoie de o perioadă de acomodare la noul loc de muncă. Prin aducerea lui Buziuc am împușca practic doi iepuri dintr-o lovitură, Alex fiind un atacant de mare valoare, care poate acoperi și una din cele două poziții rezervate jucătorilor sub 21 de ani”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

În altă ordine de idei, „Ted” a anunțat că gruparea suceveană nu este interesată de achiziționarea mijlocașului sucevean Augustin Ivașcă, ce s-a despărțit în această iarnă de gruparea de ligă secundă Unirea Slobozia. „Ivașcă este un fotbalist foarte bun, însă are dezavantajul vârstei înaintate, urmând să împlinească curând 35 de ani. În plus, pe postul de mijlocaș central avem destule soluții în acest moment, Sfrijan, Sumanariu, Apostol, Tiron sau chiar Ferariu putând să acopere cu succes această zonă”, a mărturisit tehnicianul sucevean.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă