Buziuc a plecat în Spania cu FC Vaslui!

Buziuc** a plecat în Spania cu FC Vaslui!

Dintre cei doi fotbaliști de la Sporting Suceava plecați în pregătiri cu prim divizionara FC Vaslui, doar atacantul Alexandru Buziuc va face parte din lotul pregătit de Viorel Hizo care se va deplasa în stagiul de pregătire centralizată din Spania. Asta nu înseamnă că transferul mijlocașului Răzvan Bîgu a picat definitiv, acesta primind asigurări din partea conducerii tehnice a vasluienilor că va fi luat în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, care va avea loc în Antalya.

„Atât Buziuc cât și Bîgu au lăsat o impresie bună în scurta perioadă în care s-au pregătit cu FC Vaslui. Amândoi sunt jucători tineri, de mare perspectivă, pe care conducerea Vasluiului îi tratează ca atare. Dată fiind concurența pe posturi existentă la nivelul lotului vasluian, Bîgu nu și-a mai găsit loc în avionul pentru Spania. Nu este însă nici un capăt de țară, întrucât atât el cât și Buziuc au șanse mari să semneze contracte de joc cu FC Vaslui în această iarnă”, a declarat managerul CS Sporting, Ciprian Anton.

Revenind la Buziuc, golgeterul celor de la Sporting are șansa să debuteze în fotbalul mare într-o companie de excepție, FC Vaslui urmând să se confrunte pe durata șederii în Spania cu adversari de calibru, precum Șahtior Donețk, FC Copenhaga, Molde, ȚSKA Moscova sau Rosenborg, grupări care au acceptat invitația de a participa la Copa de Sol, găzduită de orașul Marbella.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă