Buziuc a fost împrumutat la Rapid: „Mi-am propus să dau cât mai multe goluri”

Buziuc a fost împrumutat la Rapid:**

Rapid i-a găsit foarte repede înlocuitor lui Marius Matei, fotbalist care s-a transferat în această iarnă la FC Voluntari, liderul autoritar al Seriei I a Ligii secunde. Sucevenii s-au înțeles cu gruparea de primul eșalon Gaz Metan Mediaș pentru împrumutul pe un an al atacantului în vârstă de 20 de ani Alexandru Buziuc, sucevean la origine, care a fost lansat în fotbalul mare de concitadina Sporting.

„Aducerea lui Buziuc este cel mai tare transfer pe care puteam să-l facem în această iarnă. Este un jucător cu calități indiscutabile, nu degeaba a fost convocat la loturile de juniori și tineret ale României. Venirea lui Alex reprezintă un mare câștig pentru noi, mai ales că poate acoperi și una dintre cele două poziții rezervate în primul unsprezece fotbaliștilor sub 21 de ani”, a precizat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

La rândul său, Alex Buziuc nu consideră venirea la Rapid ca un pas înapoi în carieră. „După cum știți, am început sezonul titular la Mediaș, însă apoi m-a lovit ghinionul, fiind implicat într-un accident rutier. M-am ales cu o fractură de vertebră cervicală care m-a scos pentru o perioadă din circuit, însă acum sunt recuperat complet. În condițiile în care la Gaz Metan concurența este acerbă, cred că revenirea pe Areni poate fi benefică pentru mine. Voi avea șansa să joc constant și să-mi recâștig încrederea în mine. Rapid este o echipă bună, iar eu mi-am propus să dau cât mai multe goluri, pentru că nu m-am bucurat cam demult”, a declarat fotbalistul care a debutat în Liga I în urmă cu două sezoane, pe când evolua pentru FC Vaslui.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă