Bucurică pentru Dinamo! Unirea îl pierde gratis pe fundașul golgheter

25 Nov. 2011, 11:22 Bursa transferurilor
Bucurică pentru Dinamo!** Unirea îl pierde gratis pe fundașul golgheter

Dinamo s-a înțeles cu Bogdan Bucurică (foto), ultima dată la Unirea Alba Iulia, acesta urmând să se alăture lotului antrenat de Liviu Ciobotariu până la finalul turului. Jucătorul de 25 de ani va acoperi flancul stâng al apărării, acolo unde Zie Diabate nu a dat satisfacție, iar Pulhac nu a apucat încă să joace.

Deși este pe primul loc în Liga I, Dinamo nu are încă acoperite toate posturile la același nivel. Pe postul de fundaș stânga, Zie Diabate a dezamăgit în multe rânduri, iar „dublura” Pulhac nu a jucat deloc în acest sezon din cauza unor accidentări. Astfel, „câinii roșii” vor face primul transfer din această perioadă, iar până la finalul turului îl vor înregimenta pe Bogdan Bucurică. Jucătorul de 25 de ani a fost unul dintre cei mai buni apărători de bandă stângă din sezonul 2009-2010 al Ligii I, atunci când juca pentru Unirea Alba Iulia, atrăgând atenția celor de la FC Köln și ȚSKA Moscova, interes care până la urmă nu s-a mai concretizat.

A jucat în Franța

Paradoxal este că prima echipă de seniori pentru care a jucat Bucurică, începând cu 2004, nu a fost una românească, ci Châteauroux, formație din liga secundă a Franței. Fundașul nu a rezistat acolo decât un an, din cauza unei accidentări, plecând apoi la CFR Cluj, la începutul lui 2006. Aici el nu a jucat niciun meci, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate de la genunchi.

350 de mii de euro este suma la care Bucurică este evaluat de către transfermarkt.de

29 de meciuri are Bucurică în Liga I, toate jucate pentru Unirea Alba Iulia, în sezonul 2009-2010

1 gol și trei pase decisive și-a trecut în cont fundașul în prima ligă

Articol scris de Mircea Dominte și Nicu Bădescu

25 Nov. 2011, 11:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă