Bucovina Pojorâta a închis lista transferurilor!

Bucovina Pojorâta** a închis lista transferurilor!

Portarul George Cristian Tudor este ultima achiziție a grupării Bucovina Pojorâta în perspectiva sezonului oficial de primăvară al Ligii a III-a. Goal-keeper-ul în vârstă de 25 de ani, care a mai trecut în cariera sa pe la formațiile Unirea Slobozia, Dunărea Călărași și Conpet Cireșu a fost adus să le facă concurență lui Turiță și Puianu.

Tudor este al șaselea fotbalist transferat în această iarnă de formația pregătită de Dănuț Mândrilă, după Iuga, fundaș lateral, de la Minerul Iacobeni, Kuruc, fundaș, de la Sporting Suceava, Pădurariu, atacant și Antonescu, mijlocaș, ambii de la Gloria Bistrița și Do Nascimento Ferreira Marcio, tot un mijlocaș, în vârstă de 26 de ani, care a mai evoluat în România pentru echipele FCM Câmpina, Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Lista plecărilor este chiar și mai stufoasă și cuprinde fotbaliști precum Axinte, Ioniță, Sârbu, Iftimie, Ilie, Nuțu, Scrab, Neagoe și Beleca, ultimii doi fiind anunțați chiar în cursul acestei săptămâni de conducerea administrativă că nu mai intră în planurile de viitor ale grupării sucevene.

Lică Supernat este noul președinte al clubului

În ce privește noutățile de pe banca tehnică, începând din retur, principalul Dănuț Mândrilă va fi ajutat din postura de antrenor secund de către Vasile Bosancu, care a fost promovat de la echipa de juniori a clubului. Modificări a suferit însă și structura de conducere a clubului. Astfel, în funcția de președinte a fost promovat Lică Supernat, un fost jucător reprezentativ al grupării din Pojorâta.

„Sper ca experiența acumulată în turul campionatului să ne ajute să reușim un sezon de primăvară mai bun. Ne-am pregătit așa cum trebuie din punct de vedere fizic în această iarnă, iar cele trei meciuri de amicale pe care le mai avem de disputat până la reluarea campionatului, cu Rapid Suceava, pe 16 și 18 februarie și cu Rapid Dumești, pe 21 februarie, sper să ne ajute să găsim formula ideală de echipă pentru jocul din etapa a XVI-a a Ligii a III-a, cu Știința Miroslava, programat pe data de 28 februarie, în deplasare”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă