Brazilienii ar putea să-l urmeze pe Vrabie la Dorohoi

26 Jan. 2012, 16:25 Bursa transferurilor
Brazilienii ar putea să-l urmeze pe Vrabie** la Dorohoi

Forma sportivă slabă pe care brazilienii Ferreira și De Souza au arătat-o de la revenirea din vacanță îi va costa pe cei doi locul în lotul FC Botoșani pentru acest retur. După ce Costel Orac s-a declarat total nemulțumit de felul în care cei doi brazilieni s-au prezentat la antrenamentele care au avut loc de la reunirea lotului, ieri conducerea clubului a recunoscut că ia în calcul un împrumut al acestora pentru retur la FCM Dorohoi.

Conducerea botoșănenilor a decis totodată ieri oficial împrumutul pentru următoarele șase luni a mijlocașului Alexandru Vrabie la formația dorohoiană. Președintele executiv al clubului, Cornel Șfaițer a spus că a avut o discuție cu jucătorul și i-a explicat că este mult mai bine pentru el să meargă în acest retur la Dorohoi deoarece vine după o perioadă îndelungată cauzată de o accidentare și va avea nevoie de timp și meciuri în picioare pentru a reveni la o formă sportivă bună.

Alexandru Vrabie devine astfel cel de-al cincilea jucător pe care FC Botoșani îl cedează în această iarnă sub formă de împrumut la FCM Dorohoi, după Adrian Boroștean, Andrei Rohețki, Eduard Sandu și Mihai Bordeianu.

Sursa: Monitorul de Botoșani

26 Jan. 2012, 16:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă