Botoșănenii și-au fixat următoarele transferuri, dar așteaptă vacanța pentru a porni negocierile

24 May. 2012, 15:31 Bursa transferurilor
Botoșănenii și-au fixat următoarele transferuri, dar așteaptă vacanța pentru a porni negocierile

Oficialii clubului FC Botoșani deja și-au alcătuit o listă a jucătorilor pe care intenționează să-i transfere în vara acestui an. În primul rând, aceștia caută jucători sub 21 de ani capitol la care roș-alb-albaștii au suferit în acest sezon.

„Dacă ne propunem obiectivul de a promova trebuie să punem lucrurile la punct după terminarea acestui campionat și să încercăm să ne mișcăm, să nu avem surprize. Să nu mai aducem jucători pe care nu îi știm. Vara este mai scurtă vacanța. Deja avem în mare parte stabilit despre jucători. Depinde dacă vom reuși să ne înțelegem în ceea ce privește sumele de transfer, dacă reușim să convingem jucătorii. Încă nu am discutat cu ei”, a spus Costel Orac.

Cât privește jucătorii care vor pleca, tehnicianul Costel Orac a spus că decizia o va lua după ultimul meci din acest sezon.

„Nu pot să spun cine pleacă. Mai sunt două etape. Nici nu știu care e situația lor contractuală. Poate vor fi unii care doresc să plece. Matei a anunțat din timpul campionatului că el vrea să plece. Poate și alții mai gândesc la fel”, a mai precizat tehnicianul.

Sursa: Bt online

24 May. 2012, 15:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă