Bogdan Straton vine la Suceava să negocieze cu oficialii Rapidului

Bogdan Straton vine la Suceava** să negocieze cu oficialii Rapidului

Reveniți vineri din stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri, fotbaliștii Rapidului au primit liber până mâine din partea colectivului tehnic.

„La antrenamentul de marți este așteptat să ni se alăture și fundașul central Bogdan Straton, ultima oară la FC Clinceni. Acesta a discutat telefonic cu președintele Dumitru Moldovan și a confirmat că va fi prezent marți la Suceava. Este un jucător cu prezențe în Liga I, care poate constitui un câștig pentru echipa noastră”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Miercuri, „ceferiștii” vor susține primul meci amical din intersezon, în compania formației de primul eșalon FC Botoșani. Partida va avea loc pe stadionul Areni, cu începere de la ora 17.00.  Pe lângă acest test, oficialii Rapidului au mai perfectat câte o dublă cu SC Bacău (1 și 9 august) și FCM Dorohoi (6 și 14 august). Pentru alte trei date, 16, 20 și 23 august, sucevenii sunt în căutare de adversari.

Primul meci oficial al Rapidului este programat pe data de 27 august, în Cupa României. Startul ediției de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a va avea loc pe 30 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto de Gabriel FLUERARIU

 

Pe aceeași temă