Bodea și Copaci vor fi din nou coechipieri. Foștii utiști vor evolua pentru o altă echipă din Liga 2

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Jan. 2020, 17:50 Actualizat: 16 Jan. 2020, 17:51 Bursa transferurilor

La un moment dat, Viitorul Pandurii Târgu Jiu bătea la porțile podiumului Ligii 2, însă finalul de an nu a fost tocmai reușit, astfel că echipa mutată, mai nou, de la Severin la Târgu Jiu s-a clasat pe locul 12 după 21 de etape. Antrenorul Cristi Lupuț și colaboratorii săi au sunat adunarea luni, în județul Bihor, la Sânmartin, iar printre noutăți se află și doi fotbaliști foști la UTA, liderul eșalonului secund.

Este vorba despre portarul Roberto Bodea și fundașul Paul Copaci. Ei au fost colegi la UTA până în vară, după care goalkeeperul de 26 de ani a evoluat cu succes pentru U Craiova 1948 SA, liderul autoritar al Seriei a 4-a a Ligii 3. Oltenii și-au schimbat strategia în această iarnă și vor folosi portar Under 20, astfel că Bodea ajunge din nou, mai repede, pe scena eșalonului secund.

Paul Copaci (21 de ani) s-a despărțit și el recent de Astra, unde nu a apucat să debuteze în Liga 1 și a evoluat doar pentru „satelitul” din Liga 3.

La Viitorul, mai evoluează un al treilea fost utist, Darius Buia, care – însă – plecase de la Arad în vara lui 2018.

Atacantul Daniel Paraschiv, mijlocașul lateral Paul Mitrică și pe mijlocașul central Gabriel Preoteasa sunt celelalte transferuri ale iernii pentru gruparea ce împarte noul stadion din Târgu Jiu cu Pandurii, „lanterna roșie” a ligii secunde.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Jan. 2020, 17:50 Actualizat: 16 Jan. 2020, 17:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă