Bihorul Beiuș nu-l lasă pe Grozoni la CFR!

18 Jan. 2012, 16:57 Bursa transferurilor
Bihorul Beiuș** nu-l lasă pe Grozoni la CFR!

Juniorul Banatului Timișoara, Dani Grozoni, împrumutat pe un an la Beiuș, a ajuns în pregătiri la CFR Cluj, însă bihorenii cer o sumă de bani pentru a-l lăsa în Gruia.

„Totul a fost okay la început, probabil au crezut că e o glumă că mă vrea CFR. Acum cei de la Bihorul Beiuș nu vor să-mi dea drumul. Vor bani pentru încetarea împrumutului. Nu mă lasă să plec nici dacă cer foaie ca să mă transfer afară”, a declarat Grozoni pentru liga2.ro.

Tânărul fotbalist în vârstă de 17 ani a fost chiar direcționat către conjudețeana din eșalonul secund, Luceafărul Oradea și spune că nu a văzut niciodată contractul său cu Beiușul. Cu toate aceastea Grozoni a fost integralist în tur și a marcat de patru ori în Liga a III-a.

„Au vrut să mă trimită la Luceafărul dar nu vreau să merg acolo. Mai bine stau până în vară. Domnul Remus Ganea, președintele Bihorului Beiuș nu ne răspunde la telefon. Ei refuză să ne arate contractul prin care am fost împrumutat acolo. Eu nu am semnat nimic, și domnul Pitpaiac a rămas fără cuvinte”, adaugă juniorul Banatului.

Omul de afaceri Dan Pitpaiac deține 50% din drepturile federative ale jucătorului și și-a dat acordul ca acesta să meargă la Cluj.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

18 Jan. 2012, 16:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă