Balaure pleacă la Astra cu o impresie foarte bună. „Datorită lui FCM Baia Mare am ajuns unde sunt acum”

Titulat cu FC Brașov duminică, în meciul din etapa a 7-a a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii 2, după ce în cursul săptămânii a fost mai mult atent la interesul campioanei României pentru el, Silviu Balaure a avut o contribuție majoră la succesul cu 3-0 al echipei sale. Jucătorul de 20 de ani care, alături de Vasile Pop, este golgheterul clubului din Baia Mare cu opt goluri a avut poftă de joc ieri, motivat și de transferul la Astra. Mijlocașul a înscris golul doi al meciului cu FC Brașov, a fost prezent la conferința de presă de după joc, a confirmat mutarea sa la echipa din Liga 1, însă n-a dorit să vorbească prea mult despre acest pas pe care l-a reușit.

„A fost un meci greu. Ne bucurăm că am reușit prima victorie acasă din play-off. Meciul de miercuri va fi foarte greu. Mioveni a pierdut cu Chindia. Trebuie să jucăm la fel și cu siguranță vom câștiga. Nu vreau să vorbesc despre transferul la Astra. Plec de aici cu o impresie foarte bună, iar datorită lui FCM Baia Mare am ajuns unde sunt acum. Încrederea care mi-a acordat-o antrenorul m-a ajutat și de aceea am marcat de atâtea ori”, a spus Silviu Balaure la finalul meciului cu FC Brașov.

Prezent la conferința de presă de după jocul de duminică cu FC Brașov, antrenorul echipei FCM Baia Mare a fost întrebat dacă este și meritul său că Silviu Balaure s-a transferat la Astra, campioana României. „Voi trebuie să analizați dacă este meritul meu. Dacă este meritul meu este și al întregii echipe, a colegilor lui cu care a jucat în acest an”, a spus Dorin Toma.

În scurta sa carieră, Silviu Nicolae Balaure, originar din Drobeta Turnu Severin, a mai evoluat la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic și ACS Poli Timișoara. În acest sezon de Liga 2, mijlocașul a bifat 29 de meciuri în tricoul echipei băimărene și a marcat 8 goluri.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U
Foto: Dan BUIA

Pe aceeași temă