Bădescu și Dani au semnat cu CSMS Iași!

Bădescu și Dani** au semnat cu CSMS Iași!

În așteptarea unei decizii favorabile privind rămânerea în Liga I, verdict ce va fi anunțat vineri de către Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, Iașiul continuă să-și întărească lotul. La câteva zile după ce a obținut semnăturile lui Adrian Olah și Mugurel Dedu, CSMS a mai parafat încă două transferuri. Liber de contrat după despărțirea de Ceahlăul, mijlocașul Ionuț Bădescu (foto) a semnat pe doi ani cu gruparea din Copou, iar portarul Vlad Dani a semnat pe trei sezoane.

„Ne-am înțeles cu cei doi jucători, Bădescu a semnat pe doi ani, iar Dani pe trei ani. Suntem în discuții și cu alți jucători și încercăm să completăm lotul în toate compartimentele”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Acesta a apreciat că sunt șanse mici ca francezul Nicolas Vajou, sosit în probe în Copou, să rămână la echipă. „Vajou nu cred că va rămâne. În privința lui Pușcașu de la Brăila, vom lua o decizie după următorul meci amical, antrenorul Costel Enache vrea să-l mai vadă la un joc. În aceste zile vom decide și situația celorlalți jucători veniți în probe”, a msi spus Prunea, care a evitat să comenteze o eventuală venire a lui Ousmane N”Doye la Iași: „Cu N”Doye am lucrat la Dinamo și la Astra, am avut discuții cu el. E un fotbalist pe care și-l dorește orice echipă, dar nu comentez declarațiile sale”.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă