Avrămia, pus pe lista de transferuri: „Nu putem să-l ținem cu forța”

Avrămia, pus pe lista de transferuri:**

Conducerea clubului CSMS Iași a decis să-l excludă din lot pe internaționalul de tineret Adrian Avrămia, după ce jucătorul a refuzat în mai multe rânduri să semneze prelungirea contractului. La câteva zile după ce i-a fost respins memoriul prin care solicita să devină jucător liber, Adrian Avrămia a refuzat o nouă ofertă a clubului de prelungire a contractului. Drept urmare, jucătorul a fost anunțat că nu va mai face parte din lot, urmând se pregătească separat de ceilalți componenți ai lotului.

„CSMS Iași va conta în noul sezon doar pe jucători care vor să joace pentru această echipă. Avrămia a refuzat orice discuție în privința oferte noastre, iar Comitetul Director l-a pus pe lista de transferuri. Jucătorul se va pregăti separat și dacă vrea să plece la o altă echipă așteptăm oferte pentru el. Dacă un club este interesat de serviciile lui, să plătească. Suntem dispuși să negociem. Până la plecarea în cantonament, Avrămia se mai poate răzgândi. Mingea e în terenul lui”, a declarat președintele lui CSMS Iași, Florin Prunea.

În ceea ce-i privește pe Herghelegiu și Bădic, cei doi au dat semne că sunt dispuși să-și prelunegască angajamentele și se pregătesc cu echipa mare până vor lua o decizie.

„Spre deosebire de Avrămia, Bădic și Herghelegiu au fost deschiși la discuții și le-am mai dat un termen de gândire. Ei se pregătesc cu echipa mare și au timp să se gândească la oferta pe care le-am făcut-o”, a punctat Prunea.

Altfel, ieșenii l-au transferat pe piteșteanul Adrian Voicu pentru următorii trei ani, în timp ce stoperul Bogdan Vișa are și el șanse mari să semneze cu gruparea din Copou.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă