„Avem un plus față de contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării”

01 Feb. 2012, 15:14 Bursa transferurilor

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina a schimbat politica transferurilor în această iarnă. Oficialii clubului au mizat pe aducerea unor jucători cu experiență pentru a reuși menținerea în eșalonul secund.

Având la dispoziție un lot tânăr, a cărui medie de vârstă era, în tur, sub 22 de ani, în această iarnă antrenorul celor de la FC Olt Slatina a trecut pe lista de achiziții jucători cu experiență. Augustin Chiriță, Cosmin Crușoveanu, Paul Irimescu sunt câțiva dintre jucătorii cu maturitate la nivelul eșaloanelor superioare.

Principalul grupării alb-vișinii a declarat că nou-veniții s-au adaptat foarte bine. „Cei nou-veniți au fost bine integrați de către grup, nu au fost probleme de niciun fel. Asta ne dorim, să aducă un plus de valoare echipei în retur. Sperăm să transferăm un atacant, deocamdată nu am rezolvat această problemă”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„Ne-am mișcat pe piața transferurilor”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este încrezător în potențialul echipei de a reuși menținerea în eșalonul secund. La doar un punct de locurile care asigură supraviețuirea, tehnicianul grupării alb-vișinii crede că va câștiga bătălia finală.

„Mi se pare că avem un plus față de contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării, măcar prin prisma faptului că ne-am mișcat pe piața transferurilor. Când transferi un jucător, nu-l transferi să fie rezervă, rămâne să vedem dacă vor reuși să se impună”, a mai precizat antrenorul Dan Oprescu.

FC Olt Slatina și-a amânat câteva zile plecarea în cantonamentul de la munte, însă acest aspect este posibil să nu influențeze programul meciurilor de verificare stabilite la revenirea în localitate.

„Eu cred că nu vor apărea modificări în programul jocurilor amicale”, a spus tehnicianul alb-vișiniilor.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Feb. 2012, 15:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă