Au început mișcările de trupe la Rapid. „Suntem încă în perioada de tatonări”

Au început mișcările de trupe la Rapid.**

A mai rămas doar o săptămână până la reunirea lotului Rapidului, programată pe data de 8 iulie, astfel că oficialii grupării sucevene încearcă în aceste zile să găsească soluții pentru completarea lotului de jucători cu care se va aborda sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a.

Față de formula cu care s-a încheiat precedenta ediție de campionat, pare sigură în acest moment despărțirea de fundașul Florin Plecanciuc, care a anunțat că dorește să-și găsească o echipă din zona Bucureștiului pentru a putea fi mai aproape de proaspăta sa soție. Nici Romeo Soare, colegul de linie al lui Plecanciuc, nu va continua pe Areni, acesta dând senzația în retur că nu s-a acomodat așa cum trebuie la Suceava.

Chiar dacă împrumutul la Rapid al atacantului Alex Buziuc expiră abia în decembrie, acesta ar putea fi chemat înainte de termen la Mediaș, în condițiile în care Gaz Metan a retrogradat din Liga I în această vară, iar între timp s-a despărțit de mai mulți jucători.

Pe de altă parte, antrenorul Bogdan Tudoreanu susține că Dragoș Sfrijan și George Apostol, aflați și ei la final de contract cu gruparea suceveană, și-au manifestat dorința de a continua în tricoul „alb-vișiniu”, ceea ce ar reprezenta fără-ndoială un plus pentru echipă. De asemenea, se poartă discuții și cu portarul Andrei Rohețki, care a plecat la muncă în Anglia în urmă cu două luni, acesta urmând să dea un răspuns ferm la oferta Rapidului în cursul săptămânii viitoare.

„Avem nevoie să ne completăm lotul cu patru-cinci jucători de valoare. Suntem încă în perioada de tatonări, avem câteva soluții și sperăm să facem alegerile cele mai bune. De asemenea, purtăm negocieri și pentru înregimentarea unor tineri jucători de perspectivă, pentru că, după cum știți, începând din viitoarea ediție de campionat fiecare echipă va fi nevoită să folosească pe întreaga durată a meciurilor doi jucători sub 19 ani”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă