Au găsit înlocuitor pentru Tordai! Petrolul și-a adus portar din Liga 1. S-a alăturat lotului în cantonamentul din Antalya

Au găsit înlocuitor pentru Tordai!** Petrolul și-a adus portar din Liga 1. S-a alăturat lotului în cantonamentul din Antalya

Petrolul caută să-și completeze compartimentul portarilor, rămas cu un loc liber după plecarea lui Arpad Tordai (21 de ani) la Viitorul, unde Gheorghe Hagi l-a rechemat de urgență pe titularul din tur al echipei ploieștene.

Astăzi, în cantonamentul de la Lara, și-a făcut apariția un nou portar, goalkeeper experimentat, care a bifat meciuri în Liga 1 în prima parte a sezonului, acolo unde a jucat cu mai multe echipe. Este vorba despre Cezar Lungu, jucătorul ajuns acum la 30 de ani și trecut de-a lungul carierei sale prin curtea echipelor FCSB, Astra, Sportul Sudențesc, Poli Iași, Academica Clinceni sau Dunărea Călărași.

La Călărași joacă din vara lui 2015. Cu Dunărea a promovat în primul eșalon, titular fiind, iar în această iarnă a ajuns pe lista celor disponibilizați de către antrenorul Dan Alexa. Acum are șanse foarte mari să semneze cu Petrolul, din postura de jucător „liber de contract”.

În ediția trecută a Ligii 2 a apărat în 34 de meciuri, iar în aceasta a Ligii 1 a fost utilizat în doar cinci jocuri.

Lungu va intra, de miercuri, în programul de pregătire al Petrolului, în cantonamentul din Antalya, pe postul de portar avându-i și pe Mirel Bolboașă (29 de ani), Ianoș Brînză (20 de ani) și juniorul Alexandru Radu.

Pe aceeași temă