ASU Poli l-a achiziționat pe jucătorul care i-a adus eliminarea din Cupa României, golgheterul la care Dorinel Munteanu a renunțat. „Parcă am știut că ajung la Timișoara”

ASU Poli l-a achiziționat pe jucătorul care i-a adus eliminarea din Cupa României, golgheterul la care Dorinel Munteanu a renunțat.**

ASU Politehnica Timișoara a mai transferat un jucător care a evoluat mai mult în Liga 3 în ultimii ani. După împrumutul lui Dorin Codrea, echipa alb-violetă l-a adus și pe Dragoș Săulescu, unul dintre fotbaliștii la care Dorinel Munteanu a preferat să renunțe din lotul utilizat de CSM Reșița în prima parte a sezonului.

Dragoș Săulescu are 27 de ani și este mijlocaș dreapta, astfel că va avea concurență pe post cu Alin Manea (foto, alături de Săulescu), care a ratat ultimele jocuri oficiale la ASU Poli din pricina unei accidentări.

Un produs al clubului Pandurii, în vremea bună a grupării oltene, Săulescu a mai trecut în cariera sa pe la echipe precum Minerul Mătăsari, Pandurii Târgu Jiu 2, Măgura Cisnădie, FC Caransebeș, Național Sebiș și CSM Reșița. Cu echipa din Valea Domanului a promovat din Liga 3 în vara trecută, iar în prima parte a sezonului a înscris 5 goluri pentru cărășeni, fiind unul dintre golgheterii formației, alături de Daniel Ene.

Adus de Benga la Timișoara

Săulescu a povestit că deja de pe final de sezon venea la ASU Poli la meciuri. Antrenorul Octavian Benga l-a dorit, mai ales că, în prima parte a sezonului jucat de CSM Reșița în Liga 3, cei doi au lucrat împreună.

„În primul rând am venit pentru galeria de la Timișoara, deoarece reprezintă al doisprezecelea jucător în echipă, după am venit pentru antrenorul care m-a adus și la Reșița, Tavi Benga. Este un antrenor foarte bun și se vede din rezultatele pe care le-a avut în primele șase meciuri. Am fost acolo, l-am susținut din tribune și parcă am știut că ajung la Timișoara. Sper să fac treabă o bună, să îmi ajut echipa și la sfârșitul sezonului să fim cât mai sus în clasament”, a spus Săulescu, pentru site-ul noului său club.

Dragoș Săulescu a jucat în toate cele 20 de meciuri pe care CSM Reșița le-a desfășurat în acest sezon de Liga 2, de fiecare dată începând ca titular, și a marcat cinci goluri, cu Pandurii (3-1), Turris (1-1), Farul (2-1) și Sportul Snagov (3-3). În plus, dintre cele trei partide din Cupa României, cu Inter Petrila (5-1), ASU Poli (1-0) și U Craiova (0-1), mijlocașul a evoluat cu Poli și Craiova, în cel cu timișorenii marcând golul calificării.

Jucătorul a semnat pe un an și jumătate cu ASU Poli, astfel că, teoretic, are garantată prezența și anul viitor în alb-violet. Primul jucător transferat, Dorin Codrea, este împrumutat, momentan, până la vară de la ACS Poli.

Articol scris de Anda DELIU
 

Pe aceeași temă