Astra nu mai dă bani pe jucători. Florin Anițoiu revine la Reșița

Liga2.ro 03 Feb. 2015, 11:52 Bursa transferurilor
Astra nu mai dă bani pe jucători. Florin Anițoiu revine la Reșița

Considerată la începutul acestui campionat drept principala contracandidată a Stelei la titlu, Astra a rămas în urmă și pentru faptul că nu a realizat la timp transferurile dorite de antrenorul din debutul campionatului, Daniel Isăilă.

Se pare că și Protasov are parte de același tratament. După ce a fost momit cu Bumba, care se va întoarce la ASA Târgu Mureș pentru că giurgiuvenii nu vor să mai plătească suma de transfer, tehnicianul ucrainean îl va pierde și pe fundașul stânga Florin Anițoiu (21 de ani), de la Metalul Reșița. Anițoiu a jucat în câteva meciuri amicale din această iarnă și este apreciat de Protasov, dar nu va avea șansa să evolueze și în partidele oficiale pentru Astra. Suma care ar trebui achitată penru acesta nu era una imensă, aproximativ 70.000 de euro.

Astra l-a adus până acum doar pe brazilianul Celio, din postura de jucător liber, deci fără să plătească vreun ban, și l-a mai primit pe Mrzljak de la Dinamo Zagreb în contul unei datorii de 50.000 de euro din transferul lui Mățel.

Articol scris de Florin CARAMAVROV

Liga2.ro 03 Feb. 2015, 11:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă