Arnăutu și Mândrușcă au semnat cu FCM Baia Mare: „În doi ani se dorește promovarea în Liga 1. Am fost foarte încântat”

Arnăutu și Mândrușcă au semnat cu FCM Baia Mare:**

Atacanții Sergiu Arnăutu (25 ani) și Tudor Mândrușcă au semnat contracte pe trei ani cu FCM Baia Mare, nou-promovata în Liga a 2-a din Seria a 5-a a Ligii 3. Cele două vârfuri sunt primele transferuri din această vară pentru echipa din Dealul Florilor, care în urmă cu câteva zile l-a convins și pe portarul Octavian Ormenișan (22 ani) să-și prelungească cu trei ani contractul.

Sergiu Arnăutu (25 ani, foto principal), prahovean de origine, din Vălenii de Munte, a mai evoluat până acum la Chimia Brazi, Gaz Metan Severin, CS Mioveni, CS Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Tiraspol și Juventus București. Atacantul are 8 meciuri în Liga 1, la Drobeta Turnu Severin. În iarnă, Arnăutu a ratat un transfer la CFR Cluj, feroviarii având atunci interdicție la transferuri. „Baia Mare mi-a prezentat un proiect interesant. În doi ani se dorește promovarea în Liga 1. Am fost foarte încântat și îmi doresc să promovez cu ei” a spus Arnăutu pentru Liga2.ro.

În ultimul sezon, Sergiu Arnăutu a înscrie 14 goluri în tricoul lui Juventus București, club care a ratat promovare în Liga 2, clasându-se pe locul 2 în Seria 2 a Ligii 3.

Tudor Mândrușcă (26 ani, foto mic), născut în Cluj Napoca, a jucat pentru CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, Fortuna Brazi, Național Sebiș, Ceahlăul Piatra Neamț și are 12 meciuri jucate în Liga 1. În returul ultimului sezon a evoluat la Unirea Jucu (locul 8 în Seria 5 a Ligii 3), pentru care a marcat 4 goluri.

Următorul pe lista transferurilor la Baia Mare ar putea fi fundașul stânga Cătălin Savin, cu care se poartă negocieri. Savin a evoluat ultima dată la Rapid, în Liga 1.

FCM Baia Mare dă startul pregătirii pentru Liga 2 pe 1 iulie.

 

Articol scris de Adi Georgescu
Foto principal: Juventus București

CITEȘTE și: Baia Mare impresionează și la fotbal. FCM a promovat în acest ultim sezon și a reușit o performanță greu de egalat și de Barça sau Real

Băimărenii au intrat în „febra” Ligii 2. A fost aprobată suma pentru modernizarea stadionului

 

 
 
Pe aceeași temă