Antipatia dintre Dinu Gheorghe și Viorel Moldovan blochează revenirea lui Ioniță II la Rapid

Antipatia dintre Dinu Gheorghe și Viorel Moldovan blochează revenirea lui Ioniță II la Rapid

Dacă Ioan Niculae a fost de acord să-l lase pe Alexandru Ioniță II (19 ani) să joace în Giulești până la finalul sezonului, cel care s-a opus transferului mijlocașului a fost antrenorul Daniel Isăilă care l-a anunțat pe patronul său că are nevoie de jucător pentru lupta pentru câștigarea campionatului.

„Clubul nostru este de acord ca Alexandru Ioniță să fie împrumutat până în vară la Rapid, i-am și comunicat administratorului judiciar treaba asta. Numai că este o problemă: antrenorul mi-a spus că va avea nevoie de Ioniță în acest retur”, a declarat patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae.

ProSport a aflat că în spatele mesajului transmis de Isăilă lui Niculae stă președintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, cel care n-a mai dorit ca Ioniță să revină la Rapid. Acesta le-ar fi spus apropiaților că, atât timp cât Viorel Moldovan va fi antrenor în Giulești, Ioniță II nu va mai îmbrăca tricoul alb-vișiniu. 

Moldovan s-a certat cu „Vamă” la Brașov

Actualul tehnician al Rapidului s-a certat în dese rânduri cu Dinu Gheorghe, în perioada când cei doi lucrau împreună la FC Brașov, în sezonul 2009 -2010. Inițial, Moldovan trebuia să vină cu „Vamă” la Rapid în vara lui 2010, dar lucrurile s-au schimbat subit și antrenor a fost numit Marius Șumudică. Mai mult, în toamnă, cei doi s-au contrat din nou, după ce Dinu Gheorghe a vorbit despre transferul lui Ioniță II la Astra Giurgiu. Viorel Moldovan i-a transmis lui „Vamă” că, atât timp cât va fi în Giulești, Ioniță II nu va pleca la nicio echipă din Liga I. Atacantul a fost însă vândut Astrei.

Viorel Moldovan nu a vrut să comenteze, iar președintele Dinu Gheorghe nu a putut fi contactat.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă