Andrei Nițu, dorit de Cornel Țălnar la Brașov

Andrei Nițu,** dorit de Cornel Țălnar la Brașov

Rămasă în Liga 1, echipa FC Brașov caută întăriri pentru noul sezon care va debuta pe 25 iulie. În acest sens, după aducerea lui Cătălin Munteanu și Marian Constantinescu, Cornel Țălnar vrea să împrospăteze și compartimentul defensiv al brașovenilor.

Una dintre variantele luate în calcul de experimentatul tehnician este un fost elev al său de la Dinamo, Andrei Nițu. Fundașul care va împlini 27 de ani pe 10 iunie, este actualul căpitan al echipei de Liga a II-a FC Clinceni, cu care este la un pas de promovare dacă Rapidul nu va primi licența în urma apelului depus la TAS. Nițu nu ar fi la prima colaborare cu Țălnar, care l-a mai avut ca elev la U Cluj și Dinamo II.

În actualul sezon, Nițu a fost titular în 19 partide, fiind înlocuit de două ori, de fiecare dată într-un meci de play-off. Fostul fundaș al lui Dinamo a venit la gruparea ilfoveană încă din sezonul trecut, atunci când aceasta evolua sub numele de ACS Buftea și s-a impus ca om de bază după numirea lui Vali Bădoi ca principal. Tot atunci a fost și momentul când a preluat banderola de căpitan al echipei.

37 de meciuri a adunat Nițu sub culorile echipei ilfovene

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Răzvan LUPICĂ‚
 

Pe aceeași temă