„Am venit la Vâlcea să-mi relansez cariera”

03 Aug. 2009, 17:05 Bursa transferurilor
„Am venit la Vâlcea să-mi relansez cariera

 

Cel mai important transfer al clubului CSM Rm. Vâlcea din această vară, atacantul Dan Mihai Roman (24 ani) a venit liber de contract de la Gloria Bistrița și promite să-l facă repede uitat pe slovenul Stromajer.

Originar din Cluj, Roman a primit puține șanse de la Sabău anul trecut în Liga I, când a bifat doar trei meciuri pentru Bistrița. „Am venit la Vâlcea să-mi relansez cariera și am semnat pentru zece luni. Mă simt bine aici, am fost primit bine, colegii sunt super. La Bistrița am jucat doar în pregătiri alături de Câju și Dobre, ei au plecat apoi la Vâlcea. Sper să fac o figură frumoasă la CSM, vreau să fiu golgeterul echipei și anul viitor să prind un contract în străinătate” a spus Roman.

Atacantul regretă în trecut că nu a plecat mai repede de la Gloria. „Dinamo s-a interesat în iarnă de mine, dar cei de la Bistrița au cerut pentru transfer suma de 200.000 euro. Eu nici măcar nu prindeam echipa la Bistrița, deși în pregătiri am marcat 6 goluri și eram golgeterul Gloriei. Și în urmă cu doi ani, când eram la Forex am avut două oferte din Cipru, dar, din păcate nu s-au concretizat”, a mai afirmat Dan Roman.

 

Articol scris de: Adi Georgescu
 

03 Aug. 2009, 17:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă