„Am făcut 4000 de km în vara asta”

03 Aug. 2009, 12:35 Bursa transferurilor

Fostul jucător al Jiului, Daniel Vădrariu spune că este mulțumit de faptul că a ales să joace la Vaslui

 

Alin Simota, patronul Jiului și Adrian Porumboiu, patronul de la FC Vaslui au ajuns după o lună de tatonări, la o înțelegere în ceea ce privește transferul jucătorului de 19 ani Daniel Vădrariu (foto dreapta). Transferul e unul profitabil pentru clubul petroșenean, care va băga în visterie aproximativ 100.000 de euro a venit la momentul oportun pentru jucătorul ce a fost purtat pe axa Petroșani – Piatra Neamț – Timișoara și chiar Ungaria. Vădrariu a  fost dorit atât de Vaslui dar și de FC Timișoara, astfel că la un moment dat elevul lui Daniel Timofte s-a aflat în pregătire cu echipa a doua a Timișoarei, în cantonamentul din Ungaria.

 

„Cred că vara acesta am făcut peste 4000 de km că la un moment dat nu mai știam nici eu ce e bine pentru mine. Mă bucur că până la urmă cele două cluburi s-au înțeles și am reuși să fac pasul spre Liga l. Eu am încredere în forțele mele și sper să mă adaptez”, s-a confesat fotbalistul.

 

„Vreau să-i mulțumesc în special domnului Daniel Timofte care mi-a dat șansa  să joc al Jiul și să mă afirm”, a mai adăugat fotbalistul care de luni s-a prezentat la noua sa echipă, acolo unde director tehnic este nimeni altul decât Ioan Sdrobiș cel care l-a adus pe Vădrariu la Jiul pe vremea când era manager.

 

Daniel Vădrariu a jucat în ultimele două sezoane pentru Jiul Petroșani în 34 de meciuri reușind 4 goluri. A mai jucat la FCM Reșița, SV Swechat (Austria III) și Juventus București. A debutat în Liga a II-a la 1 septembrie 2007, în meciul câștigat de Jiul Petroșani cu 1-0 în fața celor de la FC Caracal.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

03 Aug. 2009, 12:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă