Alin Roman, la Fortuna. Munteanu: „Sperăm să se integreze rapid”

Alin Roman, la Fortuna.** Munteanu:

Lista jucătorilor noi de la divizionara secundă Fortuna Poiana Câmpina s-a mai mărit cu câțiva fotbaliști, cel mai important nume nou sosit sub comanda lui Eusebiu Tudor fiind cel al mijlocașului Alin Roman. Jucător de 20 de ani, fost internațional Under 19 și Under 17, Roman a bifat patru meciuri în finalul sezonului trecut în Liga I, pentru retrogradata ACS Poli Timișoara, el fiind în teren la eșecurile cu Petrolul (scor 0-3) și Astra (scor 1-5).

Roman este un jucător care, în ciuda vârstei fragede are un „CV” plin, în dreptul său apărând peste 40 de meciuri jucate în eșalonul secund, cele mai multe dintre ele la Dinamo II, unde a și marcat 10 goluri în Liga a II-a. Roman – jucător care aparține de Avicola Buziaș (la fel ca și un alt transferat al Fortunei din această vară – fundașul Dobrosavlevici) a fost împrumutat la Dinamo, respectiv Timișoara, iar acum ajunge la Fortuna sub comanda lui Eusebiu Tudor.

Președintele Virgil Munteanu spune că: „Nu este venit în probe, este jucătorul nostru, sperăm să se integreze rapid și să rămână la echipă”.

Considerat, la un moment dat, una dintre marile speranțe ale fotbalului nostru, Roman speră să-și relanseze cariera la echipa prahoveană, ultima perioadă nefiind prea bună pentru el, jucătorul acuzând și unele probleme medicale la spate.

A venit un atacant de la Satu Mare

Lista transferurilor, în primul cantonament al verii pentru Fortuna, este completată cu atacantul Daniel Feier.

Jucător născut în iulie 1987, Feier a evoluat ultima dată pentru divizionara secundă Olimpia Satu Mare (la fel ca și Sziga, un alt nou venit la Fortuna, în această vară), în dreptul său fiind 21 de prezențe pentru „galben-albaștri”, în tricoul cărora a marcat două goluri, cel mai important dintre ele fiind cel înscris în meciul cu promovata ASA Tg. Mureș, gol care a adus victoria sătmărenilor.

Articol scris de Marian Dima

Pe aceeași temă