Alin Câța spre Minerul Lupeni?

26 Feb. 2009, 10:00 Bursa transferurilor
Alin Câța spre Minerul Lupeni?

Mijlocașul bucureștean are toate șansele să evolueze în retur pentru gruparea antrenată de Petre Gigiu, fostul tehnician al lui FCM Târgoviște! Câța a fost ieri dimineață la Târgoviște și a primit acceptul lui FC Municipal de a juca pentru un an și jumătate la un alt club, gruparea dâmbovițeană neavând niciun fel de pretenții materiale.

 

“Îl lăsăm să joace unde dorește. El mai are un și jumătate contract cu noi, dar i-am dat dezlegarea pentru a-și găsi un alt angajament. Îi dorim mult succes”, vorbește patronul clubului FC Municipal, Ghiorghi Zotic.

 

Printre titularii obișnuiti din sezonul trecut, Câța a avut un parcurs modest în turul actualului campionat, cu două penalty-uri ratate în meciuri pe teren propriu, ultimul consemnând despărțirea de echipa de lângă Turnul Chindiei. Se întampla în prelungirile meciului cu ACU Arad, echipa vulcanicei Ghiorghița Onu, Târgoviștea pierzând puncte importante la capătul unui meci dominat da’ capo al fine.

 

“Nu mai avem nevoie de acest jucător. Își poate face bagajele”, a venit declarația antrenorului Ion Constantin la sfârșitul lui noiembrie, Câța fiind pus pe liber înaintea ultimelor două etape.

Bogoș a plecat !
 

 

Brăileanul care se pregătise trei zile cu FC Municipal a părăsit ieri cantonamentul clubului, după o discuție cu patronul Zotic. Boss-ul clubului târgoviștean îi solicitase să vină cu acte pentru legitimare, însă fotbalistul a dat bir cu fugiții, aflându-se într-o situație destul de dubioasă, după unele surse.

 

“Are contracte de joc cu trei echipe, nu știe nici el pe ce lume este”, povestesc apropiați ai jucătorului care a trecut, în ultima vreme, pe la CF Brăila, FC Snagov, Concordia Chiajna și FCM Târgoviște.
 

 

articol scris de Ionuț MARIN

26 Feb. 2009, 10:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă