Alexandru Giurgiu, cedat la Gaz Metan Severin

22 Feb. 2012, 11:20 Bursa transferurilor
Alexandru Giurgiu, cedat** la Gaz Metan Severin

Fundașul Alexandru Giurgiu va semna un contract pentru patru ani și jumătate cu colega de serie Gaz Metan Severin.

Produs 100% al Unirii Alba Iulia, jucătorul de bandă stângă în vârstă de 19 ani a fost vândut severinenilor în schimbul sumei de 25.000 de euro. „Giurgiu a avut ofertă și a fost dorința lui să plece. Nu ținem pe nimeni cu forța. Este un jucător talentat și ambițios, cu siguranță va ajuta Severinul în obiectivul lor de a promova în Liga I”, a declarat Vasile Trifan, vicepreședintele clubului albaiulian.

Alexandru Giurgiu a debutat pentru Unirea Alba Iulia în Liga a II-a la 17 ani, într-un meci contra echipei Arieșul Turda, câștigat cu 1-0 (17 iunie 2009). În ultimii ani, fotbalistul originar din Alba Iulia, a fost convocat constant la lotul național Under-19.

3 goluri a reușit Giurgiu pentru Alba în cele 30 de meciuri bifate în „alb-negru”

6 plecări, 5 veniți!

Alba s-a despărțit în această de iarnă de C. Cornea, Petcuț, Pistol, Y. Camara, Tănasă și Giurgiu. În contrapartidă, „alb-negrii” i-au înregimentat pe Andrei Ianc (23 ani, mijlocaș, Corona Brașov), Ionuț Șerban (28 ani, fundaș, Mureșul Deva), Voicu Florea (26 ani, mijlocaș, Farul Constanța), Mihai Petrescu (25 ani, mijlocaș, Mureșul Deva) și Mihai Mariș (24 ani, atacant, Unirea Florești), toți urmând a fi înregistrați astăzi la FRF de către președintele executiv Mihai Dăscălescu. De asemenea Al. Man va fi direcționat spre CS Zlatna unde a evoluat în tur.

Articol scris de Lucian DANCIU

22 Feb. 2012, 11:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă