Al doilea italian la Breaza

22 Jul. 2009, 13:33 Bursa transferurilor
Al doilea italian** la Breaza

Ieri seară era așteptat să sosească, în cantonamentul centralizat de la Câmpina al echipei Tricolorul Breaza, un nou jucător italian. Riccardo Mesica este un tânăr fundaș central în vârstă de 19 ani, care provine de la echipa Miletto aflată în seria Excelenta a campionatului Italiei.
 

 

El va rămâne la antrenamentele conduse de antrenorul Florin Stăncoiu până vineri, când se va încheia stagiul centralizat de pregătire. În această perioadă, el și alți trei fotbaliști care sunt așteptați în lotul echipei brezene vor fi utilizeți în cele două meciuri de verificare, care se vor disputa, astăzi, cu CS Adunații Copăceni, cu începere de la ora 17.30, la Filipeștii de Pădure, iar vineri cu colega de eșalon, echipa Dacia Mioveni. Acest ultim test se va derula, pe stadionul Poiana din Câmpina cu începere de la ora 11.00.
 

 

După această etapă a pregătirilor, directorul tehnic al Tricolorului, Florin Stăncioiu, se va pronunța și în privința achizițiilor, dar și asupra lotului de jucători pe care se va baza în noul sezon competițional deloc ușor.
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro
 

22 Jul. 2009, 13:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă