ACS Poli a semnat cu încă doi jucători. Ambele noutăți ale echipei lui Răchită vin împrumut de la Astra

ACS Poli își primenește lotul în continuare. Timișorenii au anunțat, astăzi, doi noi fotbaliști aduși sub comanda lui Valeriu Răchită. Este vorba de Cristian Nedelcovici și de Sebastian Culda (foto), ambii sub formă de împrumut de la Astra Giurgiu.

Cristian Nedelcovici are 25 de ani și este portar. Născut la Craiova, s-a forma la Universitatea, după care a mai ajuns la Conpet Ploiești, Dunărea Calafat, CS Podari (pentru care a apărat sezonul trecut în Liga a 3-a, club între timp desființat) și Astra Giurgiu. La formația din Liga 1 nu a apucat să debuteze, ci a fost doar de două ori rezervă în acest sezon.

Sebastian Culda este un mijlocaș de 22 de ani, care aparține tot de Astra, și care în prima parte a sezonului Ligii 2 a jucat pentru Metaloglobus București. A prins 11 apariții în tricoul echipei din Capitală, dar, în iarnă, s-a renunțat la serviciile sale.

„Poli Timișoara anunță transferarea, pentru o perioadă de împrumut pentru șase luni, a portarului Cristian Nedelcovici (25 de ani) și a mijlocașului Sebastian Culda (22 de ani). Cei doi jucători aparțin de Astra Giurgiu, cu precizarea că S. Culda a jucat în toamnă la Metaloglobus București.
Jucătorii au acceptat condițiile oferite de Poli și s-au alăturat de azi, 18 ianuarie, antrenamentelor conduse de Valerian Răchită”
, este anunțul clubului.

Sub conducerea lui Valeriu Răchită, ACS Poli i-a mai adus în 2019 și pe Dănuț Munteanu (mijlocaș, 21 ani, ex Aerostar), Daniel Rogoveanu (mijlocaș, 23 ani, ex Chindia) și Vlad Olteanu (fundaș, 22 ani, ex Dinamo), iar la finalul anului trecut a semnat un contract și cu Dănuț Bilia (fundaș, 33 ani, ex ASU Politehnica).

Altfel, sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 14:00, la Baza II, ACS Poli joacă primul amical din 2019, cu Fortuna Becicherecu Mic

Articol scris de Anda DELIU
 

Pe aceeași temă