A plecat de frica fanilor!

02 Sep. 2009, 10:27 Bursa transferurilor
A plecat** de frica fanilor!

Fosta feblețe a lui Gică Hagi, care l-a inclus în proiectul Poli condus de el, mijlocașul Laurențiu Buș este de ieri jucătorul Arieșului Turda, penultima clasată din B2. Tot la Turda a ajuns și Viorel Sântejudean, iar de azi este așteptat și Dan Văscan.
 

Pentru că fratele lui, Sergiu, joacă la CFR Cluj, Laurențiu Buș, mijlocașul Universității Cluj, a intrat în dizgrația fanilor echipei de liga a doua. Fanii l-au înjurat luni seara ca la ușa cortului la antrenament, acuzându-l și că duce o viață nesportivă. Supărat, jucătorul le-a cerut șefilor, imediat după antrenament, să-l transfere la altă echipă.

 

„Nu mai rezist, vreau să plec. Nu contează unde mă dați”, a spus Buș. Ieri, șefii l-au cedat gratis la Arieșul Turda, iar fostul internațional de juniori s-a și antrenat aseară sub comanda lui Alexandru Pelici. Împreună cu Buș a mai plecat la Turda, tot pentru un sezon, atacantul Viorel Sântejudean. „Buș și Sântejudean sunt jucătorii Arieșului. Marți seara (n- red) sau cel târziu miercuri dimineața vom semna actele”, a confirmat președintele Virgil Blasiu.

 

Azi este așteptat și mijlocașul Dan Văscan la echipa turdeană, acesta urmând să fie împrumutat tot un sezon.

 

150 de mii de euro a plătit Timișoara în vara anului 2006 pentru un împrumut pe un sezon al lui Buș


Cornel Țălnar va debuta sâmbătă pe banca echipei clujene. Universitatea va juca pe teren propriu cu CFR Timișoara, de la ora 11.00, meciul urmând să fie transmis în direct pe ProTV Cluj. De la ora 14.30, partida va fi retransmisă pe Sport.ro.

articol scris de Daniel LUP și Ioan ARION

 

02 Sep. 2009, 10:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă