70.000 de euro, bugetul maxim pentru transferuri

22 Dec. 2011, 07:23 Bursa transferurilor
70.000 de euro,** bugetul maxim pentru transferuri

Principalul finanțator al FC Botoșani este decis ca în această iarnă să aducă la echipă jucători cu experiență care au evoluat în liga I. Oficialul botoșănean consideră că sunt prea mulți care cară pianul la gruparea roș-alb-albastră și prea puțini pianiști.

„Insistăm la atacanți, la mijlocași de construcție, căutăm un jucător de bandă dreaptă, căutăm un copil. În mod cert vor veni. Nu pot spune ceva concret la momentul. Am purtat niște discuții dar nu pot spune prea multe pentru că prețurile vor crește. Eu nu mai cred că dacă aduc un fotbalist care e foarte bun că va rupe gura târgului la noi”
, a spus Valeriu Iftime.

„Nu am stabilit o sumă pentru transferuri dar am niște bani. Nu este ca la Barcelona, am două miliarde și vreau să-l aduc pe un anumit jucător. La Botoșani nu este problema să-i oferim cât vrea jucătorul numai să vină. Apare o diferență prea mare între salariile pe care le avem acum și salariile celor care vor să vină. Noi trebuie să aducem jucători care se potrivesc la media salariilor de la Botoșani. Sunt câțiva fotbaliști liberi de contract care vor bani la instalare și cred că 50.000-70.000 de euro îi vom cheltui pe transferuri”, a adăugat finanțatorul botoșănean.

sursa: btonline.ro

22 Dec. 2011, 07:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă