100% al Astrei! Adunarea Creditorilor Rapidului a aprobat vânzarea lui Ioniță

100% al Astrei!** Adunarea Creditorilor Rapidului a aprobat vânzarea lui Ioniță

Problemele financiare ale Rapidului nu le-au permis giuleștenilor să se întărească în această pauză de iarnă. Viorel Moldovan a sperat să poată profita de concurența extrem de mare din lotul Astrei, care i-ar fi permis să îl țină pe Alexandru Ioniță în Giulești până în vară. Planurile rapidiștilor au fost date însă peste cap de Adunarea Creditorilor, care a aprobat vânzarea jucătorului la Astra Giurgiu. Ioniță a devenit astfel 100% jucătorul Astrei, iar Rapidul se alege cu 600 de mii de euro.

Totuși, giuleștenii vor avea șansa unor întăriri de ultimă oră. Adrian Zamfir a ajuns la un acord cu  Astra, în urma căruia rapidiștii vor putea alege între două variante: ori îl împrumută pe Ioniță până în vară, ori aleg trei jucători dintr-o listă de 7 pusă la dispoziție de Astra. Giurgiuvenii se angajează să plătească salariile celor împrumutați în Giulești.

Ioniță s-a temut de reacția fanilor

După ce a plecat cu Astra în cantonamentul din Spania, jucătorul a avut o discuție mai aprinsă cu fanii rapidiști pe o rețea de socializare. Se pare că Ioniță s-a temut de o reacție negativă a ultrașilor, în momentul în care ar fi revenit să joace în Giulești.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă