Bumbescu: „Nu ne temem de Farul Constanța”

18 Aug. 2009, 12:30 Liga 2
Bumbescu:**

 

După un debut fericit pentru formația sa, antrenorul Adrian Bumbescu privește încrezător meciul de la Constanța. Victoria cu Sportul Studențesc, chiar dacă la limită, a adus liniștea pentru echipa galben-verzilor. Intențiile ilfovenilor din partida următoare sunt clare: “Chiar dacă plecam la fiecare meci cu intenția de a nu primi gol, nu ne ducem pe litoral să ne apărăm. Nu ne sperie Farul pentru că și lotul nostru este la fel de valoros.”

Analizând jocul echipei sale, Bumbescu crede că atacanții săi au nevoie de mai multă concetrare în fața porții: “Oricare dintre varfurile noastre poate face diferenta. Si Martinescu, colegul din atac al lui Dinita, chiar si Ciubotariu pot schimba soarta unui meci.”

Despre constănțeni, antrenorul principal al ilfovenilor este de părere că mediatizarea excesivă poate fi un dezavantaj pentru ei. De asemenea, un eventual pas greșit la malul mării este privit doar ca o bătălie pierdută dintr-un război mai lung: “Chiajna are condiții deosebite oferite echipei de consiliul local și primarul Minea, iar promovarea în prima ligă chiar nu este un obiectiv greu de realizat. Depinde doar de noi.”

Pe de altă parte, Bumbescu pare să se confrunte cu probleme în alcătuirea primului unsprezece. Mihai Lungan, fostul fundaș al Jiului Petroșani și CSM-ului Râmnicu Vâlcea, este pe punctul de a semna cu o echipă din prima ligă din Ungaria. Golul lasat de Lungan în banda stângă a apărării celor de la Chiajna dă mari batai de cap staff-ului tehnic.

 


Sursa: www.csconcordia.ro
 

18 Aug. 2009, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă