Buftea a promovat degeaba în Liga 2: se desființează!

11 Jul. 2012, 16:49 Liga 2
Buftea a promovat degeaba în Liga 2:** se desființează!

Ceea ce era de așteptat, odată cu schimbarea conducerii primăriei, s-a întâmplat: ACS Buftea se desființează, orașul Buftea pierzând astfel locul câștigat pe merit în Liga 2.

Conform expresuldebuftea.ro, actuala conducere a primăriei nu va mai continua să finanțeze această asociație privată și va înființa probabil o nouă echipă, care să înceapă din ultima ligă județeană.

Se știa foarte bine că în cazul câștigării alegerilor de către Pistol, echipa de fotbal va rămâne fără susținera financiară a primăriei, din cauza animozității dintre actualul primar și conducerea echipei, apropiată fostului primar. George Pistol nu este de acord ca primăria să susțină o asociația sportivă privată, mai ales că membrii fondatori ai săi sunt din tabăra rivală, recent învinsă… Ion Stoica, Dan Mande, Sorin Dumitrescu, Augustin Neagoe. Pentru promovarea în Liga 2 echipa a avut nevoie de 12 miliarde lei, iar pentru menținerea acolo ar fi necesare cam 18 miliarde.

Vom reveni cu amănunte în măsura în care cele două părți aflate în conflict (primaria și asociația sportivă) vor fi dispuse să explice publicului larg cele întâmplate.

Foto: Expresul de Buftea

11 Jul. 2012, 16:49 Liga 2
Pe aceeași temă