Bucurie mare la Steaua după victoria cu SC Oțelul, care a consemnat revenirea pe locul 1 în Liga 2. Adrian Ilie: ”Vrem să terminăm pe prima poziție” / Laurențiu Corbu: ”Aici ne e locul”

Răzvan STÎNGĂ 26 Oct. 2022, 16:45 Liga 2

Steaua a câștigat derby-ul cu SC Oțelul, scor 1-0, grație reușitei lui Tsvetelin Chunchukov, din minutul 46, și a revenit pe locul 1 în Liga 2, depășind Unirea Dej cu două puncte. A fost fericire mare în tabăra formației lui Daniel Oprița, chiar dacă ultrașii nu au fost lăsați să intre pe stadionul din Ghencea.

Steaua, victorie la limită cu SC Oțelul. Reacțiile lui Adrian Ilie și Laurențiu Corbu

Jucătorii ”militarilor” încep să se gândească tot mai mult la play-off, iar la cum s-au prezentat lucrurile până acum pot fi acolo și de această dată, la fel ca stagiunea precedentă, chiar dacă fără miză ar fi participarea în grupa pentru promovare.

Adrian Ilie și Laurențiu Corbu au vorbit, la finalul partidei din Ghencea, în interviurile realizate chiar pe gazon, despre victoria cu SC Oțelul, dar și despre parcursul Stelei de până acum, după 11 etape din divizia a doua.

Adrian Ilie, după Steaua – SC Oțelul: ”Suntem foarte fericiți că am bătut o echipă care vrea în play-off”

Adrian Ilie: ”Suntem foarte fericiți că am bătut o echipă care vrea în play-off, o contracandidată, este o victorie importantă pentru că sunt importante cele trei puncte. Noi vrem să terminăm pe locul 1, să mergem în play-off și apoi vedem.

(N.r .- Despre faza din minutul 90+3, în care l-a incomodat decisiv pe Bokhashvili, care a ratat dintr-o poziție foarte bună) A fost un duel unu contra unu. Poate am fost mai rapid decât adversarul, am blocat, a dat în out și sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm.

(N.r. – Despre faptul că startul meciului a fost dat de un sportiv invictus) Noi, la Steaua, suntem o familie, indiferent de sport, indiferent de câți ani ai, orice trecut ai avea. Suntem fericiți că ei vin la noi, ne susțin. Steaua înseamnă foarte mult!”.

Laurențiu Corbu, după Steaua – SC Oțelul: ”Era nevoie foarte mare de victorie”

Laurențiu Corbu: ”M-am simțit foarte bine, a fost o victorie frumoasă. Ne doream să câștigă, vrem să câștigăm fiecare meci. A fost un meci de șase puncte, am jucat cu ocupanta locului 3. Era nevoie foarte mare de victorie.

Ne simțim foarte bine pe primul loc și sperăm să stăm până la finalul campionatului aici, aici ne este locul!

Dedic acest succes soției, antrenorului și echipei”.

Steaua s-a întors pe locul 1. SC Oțelul, pe 3 în Liga 2

Steaua a revenit pe locul 1 în clasamentul din Liga 2, cu 26 de puncte, la două puncte de locul 2, Unirea Dej. SC Oțelul a terminat runda a 11-a pe locul 3, cu 21 de puncte, dar e în continuare favorită la play-off, având două puncte peste locul 7, CSM Slatina.

Runda a 12-a aduce un meci în deplasare pentru Steaua, cu Viitorul Pandurii, în timp ce SC Oțelul va reveni pe teren propriu, la Galați, într-un alt duel puternic, în care primește vizita formației Gloria Buzău. De altfel, confruntarea este printre cele mai interesante ale etapei care vine.

Foto: George Filip (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Video: Steaua TV

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Oct. 2022, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă