Bucurescu, noul antrenor al CS Buftea?

05 Jan. 2009, 18:40 Liga 2
Bucurescu, noul antrenor al CS Buftea?

Plecarea lui Balaur de pe banca tehnică a echipei ilfovene a fost surpriza finalului de an cu atât mai mult cu nimic nu părea să prevestească acest lucru. Cum aparențele înșeală, se pare că oficialii clubului din Buftea au avut anumite bănuieli în privința acestui eveniment aparent neașteptat. Primele semne de întrebare au apărut atunci când tehnicianul sosit în vară la Buftea nu a stabilit un program de vacanță pentru elevii săi.

 

Mai mult, se pare că Balaur nu luase în calcul nici stabilirea vreunui cantonament după startul pregătirilor de iarnă. În aceste condiții, plecarea acestuia la Buzău pare a fi fost pregătită din timp.
În momentul de față, la Buftea se știe în mod cert că echipa va avea un nou antrenor care va fi desemnat cel mai probabil săptămâna viitoare. Cel mai vehiculat nume ca posibil succesor al lui Balaur pare a fi fostul tehnician al Otopeniului, Marian Bucurescu. Tot la capitolul certitudini se înscrie și data reunirii lotului: 13 ianuarie 2009.

 

Până atunci se speră că se va cunoaște și lista jucătorilor împrumutați de la FC Timișoara, care vor mai continua și în retur la Buftea. Cele mai mari șanse de a pleca la Buzău, alături de Balaur, le au Mansour, Axente, Ionuț Matei, Scutaru, Mera, Rațiu și Zimmermann.

 

articol scris de Mihai Andrieș

05 Jan. 2009, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă