Bucur renunță să mai finanțeze Gloria Buzău

28 Jul. 2009, 20:10 Liga 2
Bucur renunță** să mai finanțeze Gloria Buzău

După un „mariaj” de doi ani, finanțatorul Costel Bucur a decis să „divorțeze” de Gloria Buzău. Preluată de omul de afaceri bucureștean la sugestia bunului său prieten Gigi Becali, după promovare, gruparea din Crâng se află acum într-o situație disperată.
 

 

Astfel, retrogradarea din Liga lu” Mitică și criza financiară l-au determinat pe Bucur să bată în retragere. Asta, chiar dacă în urmă cu ceva timp patronul Gloriei declara că nu va abandona echipa. Primele semne că patronul nu mai pare dispus să pompeze bani în clubul buzoian au apărut încă din returul campionatului trecut. O visterie intrată într-un prelungit program de „streaptease”, iar datoriile la bugetul de stat și jucători creșteau de la o zi la alta precum aluatul pentru gogoși au împins Gloria în prăpastie.
 

 

„Într-adevăr, am hotărât să nu mai finanțez echipa din Crâng. Vremurile sunt așa cum sunt, criza se face din ce în ce mai simțită, iar singur nu pot să țin Gloria Buzău. Am încercat tot felul de variante să aduc și alți oameni cu bani alături de mine, dar degeaba. Nu am găsit soluții, așa că sunt dispus să dau echipa pe gratis primăriei sau oricui dorește să investească la acest club”, ne-a declarat Costel Bucur.
 

 

Acesta a ținut să precizeze că azi sau mâine va veni la Buzău să clarifice totul. Mai precis, să anunțe oficial că renunță la acțiuni și să achite datoriile către jucători și angajații clubului. Referitor la cele 12 miliarde de lei vechi reprezentând taxe și impozite acestea vor fi achitate de noul „stăpân” al Gloriei.
 

 

Articol scris de Adrian SOARE
 

28 Jul. 2009, 20:10 Liga 2
Pe aceeași temă