Brașovenii multifuncționali: pregătesc meciul cu UTA, așteaptă răspunsul în cazul Chipciu, vor amânarea jocului cu ASU Poli și visează la un amical cu Dinamo

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 19:43 Liga 2
Brașovenii multifuncționali:** pregătesc meciul cu UTA, așteaptă răspunsul în cazul Chipciu, vor amânarea jocului cu ASU Poli și visează la un amical cu Dinamo

Jucătorii, antrenorii și oficialii lui FC Brașov așteaptă cu sufletul la gură o decizie favorabilă a CNSL în cazul Chipciu, de care depinde chiar continuarea activității clubului. „Așteptăm să se dea verdictul la CNSL în cazul Chipciu. În funcție de acest verdict vom ști ce vom face în continuare, pentru că în cazul unei decizii nefavorabile, cel mai probabil la Brașov se va închide prăvălia. Sperăm într-o decizie favorabilă, ținănd cont de actele depuse la dosar, iar lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a spus Țălnar.

Meci de totul sau nimic

La conferința de presă de astăzi, Cornel Țălnar a vorbit și despre importanța meciului cu UTA. „Meciul cu UTA este important pentru ambele echipe, un joc de totul sau nimic. O victorie a celor de la UTA le-ar consolida locul 2, iar în cazul în care noi vom câștiga sau meciul se va termina la egalitate, războiul va fi dus până aproape de finalul campionatului. Sper ca băieții să dea totul să obțină un rezultat favorabil. În funcție de rezultatul meciului cu UTA vom ști care vor fi șansele noastre în lupta pentru promovare. Ne-a prins bine această pauză, am reușit să facem și noi antrenamente așa cum trebuie. Din ce am văzut la antrenamente, jucătorii sunt deciși să obțină un rezultat bun cu arădenii”, a spus Țălnar.

Antrenorul „stegarilor” a mai spus că nu mai dorește să vorbească despre arbitraje, după tot ce s-a întâmplat în primele etape din 2017. „În ultimele etape au fost multe greșeli de arbitraj, dar nu vreau să mai vorbesc despre aceste lucruri, pentru că nu vreau să-mi fac dușmani în plus. Toată lumea a văzut că noi am avut un penalti neacordat la Călărăși, la Mioveni, în meciul cu UTA, gazdele au avut un gol perfect valabil, dar anulat, iar la Clinceni, cei de la Sepsi au marcat golul victoriei după un fault în atac și o poziție suspectă de offside”, a spus Țălnar.

Posibil amical cu Dinamo

Cum săptămâna viitoare, doi dintre jucătorii lui FC Brașov, Paul Iacob și Moldoveanu vor fi plecați la loturile Under 21, respectiv Under 18, Țălnar ar dori amânarea meciului cu ASU Poli. „Vom avea probleme pentru meciul cu Timișoara, ținând cont că Paul Iacob și Robert Moldoveanu vor fi plecați la loturi. Vom cere FRF amînarea acestui joc cu câteva zile, iar dacă meciul cu Timișoara va fi amânat, am putea juca la sfârșitul săptămânii viitoare un amical cu Dinamo. Am vorbit cu Mutu și cu Contra și ei vor să joace cu noi, mai alescă Dinamo va veni în cantonament la Brașov”, a spus Țălnar.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 19:43 Liga 2
Pe aceeași temă