Brăilenii vor să lege egalul de la Năvodari cu o victorie la Balotești: „Rezultatele lor din turul de campionat ne dau dreptul să sperăm”

Brăilenii vor să lege egalul de la Năvodari cu o victorie la Balotești:**

După egalul obținut la Năvodari în finalul partidei, atunci când CF Brăila evolua cu un jucător mai puțin, oficialii echipei de pe malul Dunării vor un nou joc bun și de această dată victoria în cea de-a doua etapă disputată consecutiv în deplasare. Sâmbătă, de la ora 11:00, fotbaliștii antrenați de Alin Pânzaru vor evolua în prima etapă a returului la Balotești în fața „lanternei roșii” a Seriei I.

„După egalul scos în etapa trecută la Năvodari, sâmbătă mergem la Balotești cu gândul să câștigăm toate punctele puse în joc! Echipa a demonstrat că poate juca și în inferioritate și sunt de părere că poate câștiga dacă vom beneficia de un arbitraj corect! În meciul tur am câștigat la limită, dar am ratat foarte multe ocazii de a mai înscrie. Până la urmă, Baloteștiul este o echipă care nu și-a depășit condiția de echipă din eșalonul al treilea, iar rezultatele lor din turul de campionat ne dau dreptul să sperăm că nu vom pierde acolo și încercăm să batem o echipă foarte modestă! Pentru acest lucru, băieții trebuie să respecte cu sfințenie indicațiile pe care le vor primi înaintea partidei, iar, dacă așa se va întâmpla, nu cred că vom reveni acasă numai cu un rezultat de egalitate” a spus tehnicianul brăilean în săptămâna premergătoare jocului din etapa a 12-a.

Înaintea meciului direct, gazdele sunt pe ultimul loc al seriei cu numai 6 puncte, în timp pe brăilenii ocupă locul 5 cu 16 puncte.

De la CF Brăila nu va juca Petean după eliminarea suferită în meciul de la Năvodari, dar antrenorul brăilean are posibilități de a găsi înlocuitor pentru jucătorul suspendat.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă