Brăilenii au luat vacanță! Pânzaru le-a dat jucătorilor program de pregătire

Marius ANGHEL 05 Dec. 2012, 16:19 Liga 2
Brăilenii au luat vacanță!** Pânzaru le-a dat jucătorilor program de pregătire

Formația brăileană a încheiat turul campionatului cu o victorie și până la primăvară va deține locul al doilea în clasament.

În campionatul precedent, cu Viorel Ion pe banca tehnică, CF Brăila a încheiat turul pe locul al 5-lea, în acest sezon, cu un antrenor aflat la prima experiență de acest gen, Alin Pânzaru, echipa fanion a orașului a obținut cea mai bună clasare a sa de la revenirea în Liga a II-a.

După ultima etapă jucătorii de la CF Brăila au intrat în vacanță, însă ei au primit din partea antrenorului un program individual de pregătire și au fost avertizați că la reunirea lotului nu trebuie să vină cu kilograme în plus.

„Jucătorii au primit vacanță până pe 14 ianuarie 2013, când va avea loc reunirea lotului. Toți au primit însă un program de pregătire pentru că altfel în ianuarie o vor lua de la zero. Le-am mai spus că e bine să facă mișcare pentru a nu veni cu un surplus de greutate la reunirea lotului”, a precizat Alin Pânzaru.

În perioada care urmează conducerea clubului caută soluții pentru întărirea lotului. „Deocamdată, nu se știe dacă va pleca vreun jucător sau cine va veni, căutăm soluții împreună cu conducerea administrativă pentru întărirea lotului. Dar nu vom transfera decât jucători peste valoarea celor din lotul nostru”, a mai spus Pânzaru.

 

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Foto: Ionatan ȚUȚU

Marius ANGHEL 05 Dec. 2012, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă