Brăila se impune fără probleme la Bacău. Golul superb al lui Muscă a fost suficient pentru obținerea tururor punctelor

După egalul scos în deplasare în etapa trecută, SC Bacău nu a reușit victoria pe teren propriu dorită de antrenorul Popovici. Ajunși în Bacău cu autocarul teatrului din Brăila, oaspeții au fost actorii principali ai partidei. I-au dominat pe băcăuani la toate capitolele: tehnică, dorință, angajament, deși au și ei probleme financiare.

În minutul 22, lobul lui Dumitriu din 15 metri care a trecut puțin peste poartă poate fi considerat singura ocazie de a marca a echipei lui Cristi Popovici. Oaspeții au avut mai multe oportunități de a înscrie, dar Miron a fost inspirat, Onofraș neinspirat, Stăciulescu a nimerit bara transversală, iar Ursu a scos de pe linia porții.

În minutul 76, băcăuanii nu au reușit să mai scape, atacantul de 19 ani al Brăilei, Alexandru Muscă, marcând un gol superb după ce a interceptat un balon de la fundașii gazdelor și a trimis mingea de la 22 de metri direct în vinclu.

Printre cei 500 de spectatori prezenți la meci s-au numărat și juniorii de la FC Bacău, selecționerul U18, Costel Enache, Gheorghe Chivorchian, Costel Ilie-antrenor Ceahlăul, precum și jucătorii de la Aerostar Bacău.

SC Bacău: Miron – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Drugă – Sahru, Adăscăliței (65 Corban), Dumitriu, Pungă (73 A. Pavel) – Ignea (65 Hurdubei), Vraciu. Antrenor: Cristian Popovici.

Dacia Brăila: Mitre – Niță, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Olenic – Roșu, Necoară (59 Frunză), Pușcașu (90 S. Nicoliță), Onofraș (73 Moise) – Muscă. Antrenor: Alin Pânzaru.

Cartonașe galbene: Ursu (min. 38), Lozneanu (min. 74), Dumitriu (min. 84) / Onofraș (min. 60), Ivan (min. 68), Muscă (min. 80).

Arbitru: Florin Andrei (Tg. Mureș). Asistenți: Florin Cosma (Piatra Neamț) și Andrei Roman (Tg. Neamț)

Articol și foto de Horia ALEXOAE
 

Pe aceeași temă