Brăila revine pe teren propriu după două înfrângeri în deplasare. „O săptămână am fost supărați, acum vrem ca în următoarea să fim veseli”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 11:46 Liga 2
Brăila revine pe teren propriu după două înfrângeri în deplasare.**

După două deplasări în care nu a obținut niciun punct, jucătorii Daciei Unirea vor să încheie sâmbătă returul cu un succes în fața echipei de pe locul al 11-lea al Seriei I, Bucovina Pojorâta, care să le asigure un moral ridicat în partidele din play-off. Din lotul echipei brăilene doar Marco Enciu este suspendat o etapă, deoarece a acumulat patru cartonașe galbene, în rest toți ceilalți fotbaliști sunt apți de joc pentru această ultimă partidă din sezonul regulat.

„Batem Bucovina Pojorâta sâmbătă și ne-am realizat deja obiectivul pentru acest campionat, restul va fi bonus din partea noastră. O săptămână am fost supărați, acum vrem ca în următoarea să fim veseli. Adversara noastră este flămândă de puncte și vine să lupte pentru ele pentru a se salva de la retrogradare, însă noi acasă ne exprimăm bine în teren, avem un lot valoric superior trebuie să câștigăm”, a declarat Alin Pânzaru pentru obiectivbr.ro.

Antrenorul brăilean a spus apoi că obiectivul echipei a fost îndeplinit deja, însă a ținut să precizeze că în play-off toate echipele au șanse la primele două locuri, cel care asigură promovarea directă și cel care asigură participarea la barajul de promovare în prima ligă.

„Cu o victorie cu Pojorâta, în clasamentul din play-off vom fi pe locul al treilea, la doar două puncte în spatele echipei din Călărași și la cinci puncte distanță de Rapid. Toate echipele au șanse la primele două locuri. Noi ne vom lupta în teren să obținem cât mai multe puncte”, a mai spus Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 11:46 Liga 2
Pe aceeași temă