Brăila debutează în noul sezon pe teren propriu cu o nou-promovată. Pânzaru: „Va veni să facă o figură frumoasă”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 13:23 Liga 2
Brăila debutează în noul sezon pe teren propriu cu o nou-promovată.** Pânzaru:

Ieri dimineață, la sediul FRF s-a stabilit țintarul meciurilor din cadrul Ligii a II-a la fotbal, iar sorții au decis ca echipa brăileană să dispute primul meci în deplasare la FC Balotești. Nou-promovata avea însă depusă o cerere în care se specifica faptul că din cauza lucrărilor pe care le efectuează la stadion, dorește să joace primul meci în deplasare. În aceste condiții, CF Brăila va juca pe 30 august, în etapa inaugurală a noului sezon competițional, pe stadionul Municipal în fața propriilor spectatori.

„Nu știu multe lucruri despre FC Balotești, este o nou promovată care, cu siguranță va veni la Brăila să facă o figură frumoasă. Eu nu am preferințe în privința numelor echipelor pe care le vom întâlni în primele etape pentru că în tur vom juca cu toate echipele. Avem o serie echilibrată și va trebui să pregătim meci cu meci, iar dacă dorim să încheiem competiția în prima jumătate a clasamentului, așa cum ne-am propus ca obiectiv, trebuie, în primul rând, să ne valorificăm șansele de pe teren propriu”, a declarat telefonic Alin Pânzaru.

Întrebat dacă este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție pentru sezonul competițional 2014-2015 tehnicianul brăilean a spus că va face o astfel de analiză după primele etape. „Voi fi mulțumit abia atunci când vom începe campionatul și vom avea rezultate bune. Deocamdată mai avem de muncă, trebuie să-i aduc la același nivel cu pregătirea pe toți componenții lotului nostru. Au fost jucători accidentați, alții au venit mai târziu, toți aceștia trebuie să recupereze terenul pierdut. La începutul turului să fim în formulă completă, să nu avem jucători accidentați, asta îmi doresc eu cel mai mult”, a mai spus Pânzaru.

În acest an se vor disputa toate partidele din tur precum și cinci din retur. Startul se dă pe 30 august iar ultima etapă din acest an, cea de a 16-a va avea loc pe data de 6 decembrie 2014. Campionatul se reia pe 28 februarie 2015 cu etapa a 17-a și se încheie pe 28 martie. Vor urma apoi turneele play off și play out.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă