Brăila a ajuns pe 5! Pânzaru: „Meciurile directe vor decide cine va promova”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 12:29 Liga 2
Brăila a ajuns pe 5!** Pânzaru:

Rezultatele ultimei etape a Seriei I a Ligii secunde a dus CF Brăila pe locul 5 în clasament, la 5 puncte față de primele două clasate, FC Botoșani și Săgeata Năvodari. Echipa pregătită de Alin Pânzaru a profitat de pașii greșiți ai echipelor CS Otopeni (0-2 cu ACS Buftea) și Delta Tulcea (1-1 cu Dinamo II), însă s-a distanțat de ocupantele locurilor unu și doi după acestea au câștigat în etapa a 19-a.

Cu toate că în clasament avantajul primelor clasate față de CF Brăila s-a mărit, trebuie să ținem cont și de factul că cei din urmă au meciuri mai puține disputate, ceea ce într-un final ar putea reprezenta un avantaj. Cu doar o victorie, brăilenii s-ar apropia la două puncte de FC Botoșani, atunci când acestora le va veni rândul să stea, în timp ce cu două victorii ar putea-o depăși în clasament pe Săgeata, echipă ce are în acest moment două meciuri în plus.

Tehnicianul brăilenilor nu este însă îngrijorat că echipa sa a juns pe locul 5, ba, din contră, acesta consideră că partidele directe vor decide promovatele în Liga I. „Contează mai puțin celelalte rezultate, important este ceea ce facem noi. Meciurile directe vor decide cine va promova, așa că de noi depinde realizarea acestui obiectiv”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, Alin Pânzaru.

În etapa următoare, CF Brăila are meci greu, va juca la Săgeata Năvodari.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă