Botoșăneni sunt optimiști

28 Jul. 2009, 12:05 Liga 2
Botoșăneni sunt optimiști

 

Fane Apostol a declarat că e bine faptul că echipa sa, FC Botoșani, va debuta în prima etapă cu Gloria Buzau, dar avertizează că adeversarul nu trebuie desconsiderat. Antrenorul botoșănean a dezvăluit și ce trebuie să facă jucători săi pentru a avea un sezon reușit: să se concentreze la fiecare meci.

 

"Din punctul meu de vedere este foarte bine că în prima etapă jucăm la Buzău. Important este să facem ceva și să nu ne credem dinainte câștigători și să desconsiderăm adversarul. Trebuie să rămânem concentrați la maximum pe toată durata campionatului, pentru că până la urmă vom juca cu toate echipele", a declarat antrenorul principal al FC Botoșani, Stefan Apostol, pentru Monitorul de Botosani.

 

Optimist e și noul reprezentant al Ligii a doua în Comitetul Executiv. Cornel Șfaițer, crede că formația locală se va impune în prima etapă.


"Noi mereu când am jucat în deplasare în prima etapă am avut noroc. Acum șansa noastră este că această echipă stă sub semnul incertitudinii, fotbaliștii nu au efectuat pregătire, nu se știe mai nimic de ei. Ar fi un eșec pentru noi să nu pornim în acest campionat cu trei puncte, câștigate la Buzău", a declarat Cornel Șfaițer.

28 Jul. 2009, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă