Bolohan a scăpat ieftin

Gabriel Toderascu 14 Nov. 2008, 08:33 Liga 2
Bolohan a scăpat ieftin

Mugur Bolohan și Ionuț Pavel, de la Cetatea Suceava, au primit câte o suspendare de un an și amenzi în valoare de 5.000 de lei după ce l-au agresat pe arbitrul Bocăneală la meciul cu Ceahlăul.

Arbitrul Marius Bocăneală, care a condus la centru partida din etapa a 12-a a Ligii a II-a, dintre Cetate Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț, scor 0-1, a fost bătut la sfârșitul meciului, după ce a acordat un penalty controversat pentru oaspeți în prelungirile partidei. Meciul a fost prelungit cu șase minute, doar că după expirarea celor șase minute partida a continuat, iar în minutul 90+7 Bocăneală a acordat penalty pentru nemțeni. După marcarea golului de către Cebotaru, spiritele s-au încins, iar jucătorii celor două echipe au început să se îmbrâncească pe teren. La mijloc a căzut arbitrul Marius Bocăneală, care a fost trântit la pământ și lovit de către jucătorii echipei gazdă.

Salvat de stewarzi

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, care au calmat spiritele și l-au luat pe centralul Marius Bocăneală din mijlocul jucătorilor și l-au dus la cabine. Ieri, Comisia de Apel, a redus pedeapsa lui Mugur Bolohan, de la un la zece etape: „Era normal să se întâmple asta. Eu nu l-am lovit pe arbitrul Bocăneală. Nu puteam să fiu suspendat un an de zile doar pentru că i-am adus injurii. S-a făcut dreptate, dar rămân la părerea că arbitrul Bocăneală a tras pe față cu Ceahlăul“, a spus Mugur Bolohan.

Gabriel Toderascu 14 Nov. 2008, 08:33 Liga 2
Pe aceeași temă