Bogdan Rusu e foc și pară pe fosta sa echipă și pe FRF: ”Ar fi trebuit depunctați. Și-au bătut joc de noi! Cu siguranță a fost ceva intenționat cu acea amânare.” Atacantul are de primit o avere!

Adi MARICA 27 Dec. 2023, 20:27 Liga 2
Bogdan Rusu e foc și pară pe fosta sa echipă și pe FRF: ”Ar fi trebuit depunctați. Și-au bătut joc de noi! Cu siguranță a fost ceva intenționat cu acea amânare.” Atacantul are de primit o avere!

Bogdan Rusu, din vară jucătorul echipei Campionii FC Argeș, a reacționat dur după ce CS Mioveni, fosta sa formație, a fentat depunctarea, deși nu și-a achitat nici acum datoriile către el și alți foști fotbaliști ai săi.

Atacantul are de încasat 25.000 de euro de la trupa din Mioveni, pentru care a evoluat mai multe sezoane, și ia la țintă Federația Română de Fotbal (FRF), cât și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

CS Mioveni trebuia să fie penalizată cu 10 puncte de Comisia de Disciplină și Etică a FRF

CS Mioveni a scăpat, de curând, ca prin minune, de o penalizare de 10 puncte în Liga 2, din cauza multiplelor sale probleme financiare.

A reușit, printr-o inginerie juridică, prin intermediul Tribunalului Argeș, să obțină din partea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF doar o suspendare a litigiilor cu foștii săi jucători Alexandru Buziuc, Bogdan Rusu, Gomes Garruti, Liviu Antal și Alexandru Greab, litigii care ajunseseră la momentul sancționării cu scădere de puncte din cauza neînchiderii lor.

”Suspendă cauza până la soluționarea dosarului de apel nr 651/46/2023 împotriva sentinței civile nr. 109/2023 pronunțată de Tribunalul Specializat Argeș în dosarul nr. 154/1259/2023”, sună decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF în litigiile dintre Buziuc, Rusu, Gomes Garruti, Antal și Greab cu CS Mioveni.

  • Paradoxal, deși CS Mioveni este o echipă cu mari probleme financiare și cu litigii pe rol la comisiile FRF, echipa argeșeană ar putea promova în SuperLigă, mai ales că în play-off sunt echipe care nu au drept de promovare, iar ea se află în acest moment, după 15 etape, pe locul 4, al doilea direct promovabil, în condițiile în care pe primele două poziții se află două cluburi de drept public.

Bogdan Rusu, revoltat că CS Mioveni a fost păsuită de FRF să-și achite datoriile către foștii săi jucători: ”Și-au bătut joc de noi”

Prezent la Brașov, la Turneul Vedetelor, atacantul Bogdan Rusu acuză dur tertipurile fostei sale echipe, CS Mioveni, pentru a scăpa pentru moment de achitarea datoriilor.

”Am avut litigiu cu cei de la Mioveni, iar cei de la AFAN mi-au spus că am câștigat memoriul. Pe 13 decembrie ar fi trebuit depunctați cei de la Mioveni pentru că nu mi-au făcut viramentul. Nu știu de ce comisia a amânat cu o săptămână plata. Apoi cei de la Mioveni au venit cu un ordin judecătoresc care anulează plățile. Nici eu n-am înțeles!

La Chindia, jucătorii și-au primit banii și n-a fost nicio problemă la comisie. La Hermannstadt, anul trecut, echipa a fost depunctată și n-a mai intrat în play-off. Doar la Mioveni au fost probleme! Să ne explice FRF ce s-a întâmplat!

Trebuia să li se ia 10 puncte! Eram cinci jucători cu datorii! Nici cei de la AFAN nu știu?! Pentru mine a fost cel mai rău an, am luat doar cinci salarii în 12 luni!

Lumea ne judecă că suntem fotbaliști! La Mioveni și-au bătut joc de noi! Cei de la FRF și LPF ar trebui să se pună de acord să nu mai fie probleme. Cred că în jur de 25.000 de euro trebuie să mai iau! Cu siguranță a fost ceva intenționat cu acea amânare, pentru că cei de la Mioveni să obțină acel ordin judecătoresc”, a spus Bogdan Rusu.

Primă parte dezamăgitoare de sezon de Liga 2 cu Campionii FC Argeș

Bogdan Rusu a jucat la CS Mioveni în două perioade, între 2020 și 2023, cu o scurtă pauză, pe perioada a jumătate de an în 2022, când a activat la FCSB. Cu argeșenii a reușit promovarea în prima ligă în 2021.

În vară, după retrogradarea în Liga 2, s-a despărțit de galben-verzi și a semnat cu Campionii FC Argeș, care își desfășoară meciurile de acasă, începând din vară, chiar pe stadion din Mioveni.

Considerată o pretendentă la promovare, noua sa echipă, CFC Argeș, ocupă abia locul 15 în Liga 2, cu 18 puncte acumulate în 15 etape. Nu doar evoluția echipei a fost una dezamăgitoare, ci și a lui Rusu. Acesta a evoluat în toate cele 15 meciuri, 12 ca titular, și a reușit să dea doar 3 goluri.

”În vară s-a început o reconstrucție a echipei și toată lumea se aștepta ca noi să promovăm. A fost destul de greu în prima parte a sezonului”, a spus Rusu, dezamăgit de parcursul modest al echipei.

Atacantul originar din Brașov a început fotbalul la CSȘ Brașovia cu antrenorul Lucian Petre. A jucat în primul eșalon la Astra (2010-2011 și 2011-2012), FC Hermannstadt (2018-2019), CS Mioveni (2020-2023) și FCSB (2022). A mai jucat în Liga 2 la Farul, Dunărea Giurgiu, Dacia Unirea Brăila, SC Bacău, FC Brașov, Foresta Suceava, FC Hermannstadt, Petrolul, Dunărea Călărași, CS Mioveni și Campionii FC Argeș.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-pregatirii-de-iarna-al-echipei-cs-mioveni-19296459

Adi MARICA 27 Dec. 2023, 20:27 Liga 2
Pe aceeași temă